Can't update MS Dash before softmod

Discussion about Modding the XBOX, including hardware and software hacks.
Post Reply
skeletor64
Posts: 31
Joined: Sat Oct 01, 2016 4:19 am
Has thanked: 3 times

Can't update MS Dash before softmod

Post by skeletor64 » Thu Feb 09, 2017 7:20 pm

I keep trying my updater games to update to 5960 and instead of updating it just resets the game. What do I do?

Also, I should note on the main MS Dash screen there is no Xbox live listed

User avatar
professor_jonny
Posts: 1142
Joined: Thu Jul 05, 2012 5:41 am
Location: New Zealand
Has thanked: 45 times
Been thanked: 149 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Post by professor_jonny » Thu Feb 09, 2017 10:54 pm

use an exploit then ftp in new dash ?

Rocky5
Posts: 739
Joined: Sat Feb 08, 2014 5:27 am
Has thanked: 65 times
Been thanked: 168 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Post by Rocky5 » Fri Feb 10, 2017 11:36 am

What reason do you have to go to 5960?
Download Xbox Softmodding Tool & Extras Disc
XBMC4Kids Mod


Xbox Gamertag = Connxtion
PSN ID = JCRocky5

psyko_chewbacca
Posts: 194
Joined: Fri Oct 05, 2012 5:19 pm
Location: Québec, Canada
Has thanked: 21 times
Been thanked: 100 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Post by psyko_chewbacca » Fri Feb 10, 2017 4:56 pm

Rocky5 wrote:What reason do you have to go to 5960?
Came here to say this. Doesn't the 2016 Softmodding tool works regardless of Dash version?

Rocky5
Posts: 739
Joined: Sat Feb 08, 2014 5:27 am
Has thanked: 65 times
Been thanked: 168 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Post by Rocky5 » Fri Feb 10, 2017 7:58 pm

psyko_chewbacca wrote:
Rocky5 wrote:What reason do you have to go to 5960?
Came here to say this. Doesn't the 2016 Softmodding tool works regardless of Dash version?
Correct.

The 5960 dash was only required because of dual booting to a live safe dash :shock:
( that was it's only reason for being required, well that and giving the shadowc a stock look )
Download Xbox Softmodding Tool & Extras Disc
XBMC4Kids Mod


Xbox Gamertag = Connxtion
PSN ID = JCRocky5

skeletor64
Posts: 31
Joined: Sat Oct 01, 2016 4:19 am
Has thanked: 3 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Post by skeletor64 » Fri Feb 10, 2017 10:55 pm

The memory stick with my linux and splinter cell save must be a little older than your softmod tool. Whenever I would do I system it would always check to see if I was on the right dashboard. Honestly, I've always updated them prior to running the splinter save. I'll update using your tools and give it a go.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests