How to change the icon for an XBE?

Requests, suggestions, support, and everything else python / plugin related.
Post Reply
User avatar
XC-3730C
Posts: 264
Joined: Thu May 15, 2014 6:27 am
Been thanked: 11 times

How to change the icon for an XBE?

Post by XC-3730C »

Does anyone know what utility will let me change the icon for a default.xbe?

Thanks!
NOTTHESAME
Posts: 532
Joined: Thu Aug 02, 2012 7:46 am
Has thanked: 82 times
Been thanked: 61 times

Re: How to change the icon for an XBE?

Post by NOTTHESAME »

Have u tired to download the image, you want place it inside of the same folder of the default.xbe now name it default.tbn you should be able to see your icon good luck
User avatar
XC-3730C
Posts: 264
Joined: Thu May 15, 2014 6:27 am
Been thanked: 11 times

Re: How to change the icon for an XBE?

Post by XC-3730C »

Thanks, worked great! Now if only I could find some wide icons for emulators. ..
User avatar
Rocky5
Posts: 974
Joined: Sat Feb 08, 2014 5:27 am
Has thanked: 101 times
Been thanked: 254 times

Re: How to change the icon for an XBE?

Post by Rocky5 »

Download Xbox Softmodding Tool & Extras Disc
XBMC4Kids Mod


Xbox Gamertag = Connxtion
PSN ID = JCRocky5
User avatar
XC-3730C
Posts: 264
Joined: Thu May 15, 2014 6:27 am
Been thanked: 11 times

Re: How to change the icon for an XBE?

Post by XC-3730C »

NOTTHESAME,

ok, I have a wide icon for xraine, and even though it is named to default.tbn, the regular square icon still shows up when I have View:Wide.

Any ideas? Seems as if the square icon is embedded into the default.xbe

Also, where can I get more wide icons for emulators?
fxmech
Posts: 673
Joined: Wed Aug 01, 2012 9:15 am
Has thanked: 37 times
Been thanked: 46 times

Re: How to change the icon for an XBE?

Post by fxmech »

It's cached by XBMC. Delete Q:/UserData/thumbnails and reboot. It will recache the new icons.
Last edited by fxmech on Sun Aug 10, 2014 7:13 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Dan Dar3
Posts: 1169
Joined: Sun Jul 08, 2012 4:09 pm
Has thanked: 256 times
Been thanked: 253 times
Contact:

Re: How to change the icon for an XBE?

Post by Dan Dar3 »

Instead of removing your entire set of thumbnails, you can use this Thumbnail plugin.
http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... f=7&t=3036
User avatar
Cameron Humphreys
Posts: 1
Joined: Fri Jul 28, 2017 2:25 pm

Re: How to change the icon for an XBE?

Post by Cameron Humphreys »


Wow, I never knew about that. Thanks for the help! Worked like a charm!
Post Reply