Can't get plug ins to work

Requests, suggestions, support, and everything else python / plugin related.
Post Reply
kc01713
Posts: 23
Joined: Mon Mar 24, 2014 7:15 pm

Can't get plug ins to work

Post by kc01713 »

I'm having a hard time getting anything to play.I get an error message when I try to load plugins.the error message is "Script failed".What is that?please help,I have literally been working on this for 5 hours straight.
kc01713
Posts: 23
Joined: Mon Mar 24, 2014 7:15 pm

Re: Can't get plug ins to work

Post by kc01713 »

WOW.......30 views and no suggestions,thanks guys.
User avatar
Dom DXecutioner
Posts: 585
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:59 pm
Location: California
Has thanked: 249 times
Been thanked: 216 times
Contact:

Can't get plug ins to work

Post by Dom DXecutioner »

Have you considered that the views could be bots, guests, or simply those looking for the same answer?

Had you taken the time to search thru the forums, you would have found that many addons do not work!

Also, given that you have not provided any more details such as a specific addon, or even a debug log, you shouldn't expect any fast replies, I don't think anyone here is a mind reader.
Image
User avatar
mrmajikbus45
Posts: 344
Joined: Mon Nov 18, 2013 12:36 am
Location: Indianapolis, IN, USA
Has thanked: 32 times
Been thanked: 56 times

Re: Can't get plug ins to work

Post by mrmajikbus45 »

The answer Dom, is that he has 3 posts, and is making demands. I will not answer people who act like that.

To OP, provide more details, get answers. Other than that, you can figure it out yourself by my standards.
A strong man doesn't need to read the future, he makes his own. -Solid Snake
American as Guile!
Get your Chimp on!
User avatar
Dan Dar3
Posts: 1166
Joined: Sun Jul 08, 2012 4:09 pm
Has thanked: 255 times
Been thanked: 251 times
Contact:

Re: Can't get plug ins to work

Post by Dan Dar3 »

@kc01713
You need to provide a debug log (or even a normal log) so we can see what you've got and doing there.
http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... p?f=6&t=65
kc01713
Posts: 23
Joined: Mon Mar 24, 2014 7:15 pm

Re: Can't get plug ins to work

Post by kc01713 »

Dom DXecutioner wrote:Have you considered that the views could be bots, guests, or simply those looking for the same answer?

Had you taken the time to search thru the forums, you would have found that many addons do not work!

Also, given that you have not provided any more details such as a specific addon, or even a debug log, you shouldn't expect any fast replies, I don't think anyone here is a mind reader.
Have you considered that the views could be bots, guests, or simply those looking for the same answer? No I didn't

ad you taken the time to search thru the forums, you would have found that many addons do not work!Yes I did,I even googled it and all I get is references to the Windows or Linux versions of XBMC.

Also, given that you have not provided any more details such as a specific addon, or even a debug log, you shouldn't expect any fast replies, I don't think anyone here is a mind reader.1 channel,Free cable,StreamAllOfThis,NAvi-X and x.stream
User avatar
sahib12
Posts: 285
Joined: Wed Jan 02, 2013 3:13 pm
Location: Liberty City
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times
Contact:

Re: Can't get plug ins to work

Post by sahib12 »

This is why i posted about the repo, people will keep asking questions like this... maybe i should open a help thread how to install via zip
Image
User avatar
Dom DXecutioner
Posts: 585
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:59 pm
Location: California
Has thanked: 249 times
Been thanked: 216 times
Contact:

Re: Can't get plug ins to work

Post by Dom DXecutioner »

Dan Dar3 wrote:@kc01713
You need to provide a debug log (or even a normal log) so we can see what you've got and doing there.
http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... p?f=6&t=65
Image
kc01713
Posts: 23
Joined: Mon Mar 24, 2014 7:15 pm

Re: Can't get plug ins to work

Post by kc01713 »

Dan Dar3 wrote:@kc01713
You need to provide a debug log (or even a normal log) so we can see what you've got and doing there.
http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... p?f=6&t=65
UH boy.......I am a complete noob,Im gonna have to figure how to ftp to post my log.give me some time.
kc01713
Posts: 23
Joined: Mon Mar 24, 2014 7:15 pm

Re: Can't get plug ins to work

Post by kc01713 »

sahib12 wrote:This is why i posted about the repo, people will keep asking questions like this... maybe i should open a help thread how to install via zip
please do.
User avatar
Dan Dar3
Posts: 1166
Joined: Sun Jul 08, 2012 4:09 pm
Has thanked: 255 times
Been thanked: 251 times
Contact:

Re: Can't get plug ins to work

Post by Dan Dar3 »

@kc01713
Take your time... some days are slower than others, especially over the weekends people enjoy their media :-) they prepare or even break their XBMC4Xbox during the week :-)
kc01713
Posts: 23
Joined: Mon Mar 24, 2014 7:15 pm

Re: Can't get plug ins to work

Post by kc01713 »

Dan Dar3 wrote:@kc01713
Take your time... some days are slower than others, especially over the weekends people enjoy their media :-) they prepare or even break their XBMC4Xbox during the week :-)

Im reading the XBMC4Xbox wiki and I am about to download filezilla,but there is a client and server one,Which one do I download?
Last edited by kc01713 on Sun Apr 06, 2014 9:48 pm, edited 1 time in total.
User avatar
sahib12
Posts: 285
Joined: Wed Jan 02, 2013 3:13 pm
Location: Liberty City
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times
Contact:

Re: Can't get plug ins to work

Post by sahib12 »

Image
kc01713
Posts: 23
Joined: Mon Mar 24, 2014 7:15 pm

Re: Can't get plug ins to work

Post by kc01713 »

sahib12 wrote:http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... f=7&t=2618

And get the client version mate
thanks
kc01713
Posts: 23
Joined: Mon Mar 24, 2014 7:15 pm

Re: Can't get plug ins to work

Post by kc01713 »

Well,Here it is......it was easy,just hope I did everything right

http://pastebin.com/Y2qmVk30
User avatar
mrmajikbus45
Posts: 344
Joined: Mon Nov 18, 2013 12:36 am
Location: Indianapolis, IN, USA
Has thanked: 32 times
Been thanked: 56 times

Re: Can't get plug ins to work

Post by mrmajikbus45 »

1 channel: Not on the repo anymore: http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... nel#p20304
Navi-X: Down for maintenance and whufclee isn't working on it anymore: http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... f=7&t=2584
Free Cable: Sorta Works: http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... ble#p19577
Streamallthis: Not working, has a whole thread: http://www.xbmc4xbox.org.uk/forum/viewt ... =17&t=1147

I still don't get how people can't find this information. Upper right is a search bar for in the forums. I typed [removed], navi-x, free cable, and streamallthis. Took me 45 seconds to find it all.

Last I post in this thread, there are your answers. Your log file is irrelevant. The plugins are broken or missing.
A strong man doesn't need to read the future, he makes his own. -Solid Snake
American as Guile!
Get your Chimp on!
User avatar
byron
Posts: 578
Joined: Wed Jul 04, 2012 9:26 pm
Location: Illinois
Has thanked: 27 times
Been thanked: 92 times

Re: Can't get plug ins to work

Post by byron »

Just outta curiosity...why isn't [removed] in the repo anymore? It's working fine for me on my skin with smaller thumbs and fanart, is it a legal issue or something? This is a tad off topic sorry, but I've been using the hell out of it lately...it's fantastic!

---EDIT---

Nevermind, I should've read the links that mrmajikbus posted more closely...my bad
skatulskijean
Posts: 1028
Joined: Wed Jul 04, 2012 8:01 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 148 times

Re: Can't get plug ins to work

Post by skatulskijean »

that is a new option from buzz.
as i have make the 1 channel and urlresolver working for xbmc4xbox.
i want it not to add it on a official repo from the same view.
I think that is better for the future from xbmc4xbox that we have no illegal sources on a own repo.
but the most used addons since the addon withbthis sources.
So we have to create a own repo for this and point it to the addon4xbox installer or whatever buzz use on the next xbmc4xbox version.

xbmc4xbox is never complete compatible with mainxbmc on the addon or skin site.

regards jan
Post Reply