Anybody running XBMC4XBOX 3.3 at 1080i ?

If you need any help with XBMC4XBOX, such as installing or using the software, please post it in here.
User avatar
2 Bunny
Posts: 99
Joined: Mon Dec 31, 2012 4:55 pm
Location: United States
Has thanked: 13 times
Been thanked: 3 times
Contact:

how to reply

Post by 2 Bunny » Wed Jan 08, 2014 6:15 pm

NOTTHESAME wrote:i just got a hdtv lcd that can output up to 1080i and when i sent my xbmc4xbox to 720p in appearance and then my video (movies) to show in 720p, does it say what its outputing? for some reason, i saw with the white button it says yuv420p is this where it suppose to show what its outputing? well it still shows 420p when i try to set to 720 in video? can someone help me

im using 3.3 xbmc4xbox confluence lite
To see what your set is receiving from the Xbox, simply press "info" (or similar key) on your television's remote.
Now part of the All New Channel 2012 Network.
Image

User avatar
Dom DXecutioner
Posts: 585
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:59 pm
Location: California
Has thanked: 249 times
Been thanked: 216 times
Contact:

Re: Anybody running XBMC4XBOX 3.3 at 1080i ?

Post by Dom DXecutioner » Wed Jan 08, 2014 7:14 pm

I believe you'll have to use component cables and go to the stock dash to switch aspect ratio to widescreen; then reboot and select 720p in the xbmc settings.
Image

NOTTHESAME
Posts: 532
Joined: Thu Aug 02, 2012 7:46 am
Has thanked: 82 times
Been thanked: 61 times

Re: Anybody running XBMC4XBOX 3.3 at 1080i ?

Post by NOTTHESAME » Fri Jan 10, 2014 4:42 pm

Thanks for the answer guys slways big help

waynec42
Posts: 6
Joined: Mon Jul 07, 2014 1:58 am

Re: Anybody running XBMC4XBOX 3.3 at 1080i ?

Post by waynec42 » Tue Sep 30, 2014 1:02 pm

Hi guys,

I know this an old post, but I'm having problems with using NTSC and 480p etc... I can't find anything with google or this forum.

I used Unleashx dashboard to change my system from PAL to NTSC. This then enables the 480p, 720p, 1080i options, but when I change it NTSC and reboot everything seems to have a shadow or a double behind it. I can see the the image is sharper, but everything, including the Unleashx dashboard, has this doubling behind it.

Hope that makes sense.

Any help appreciated.

User avatar
spicemuseum
Posts: 906
Joined: Mon Jul 09, 2012 11:08 pm
Has thanked: 94 times
Been thanked: 75 times

Re: Anybody getting ghosting ?

Post by spicemuseum » Tue Sep 30, 2014 11:13 pm

If you mean ghosting, check your component cable. Is it twisted up? Is it good quality? Is it running next to other signal or power cables?

Post Reply