force 480p spider-man 2

Discussion about Modding the XBOX, including hardware and software hacks.
Post Reply
spenrox
Posts: 4
Joined: Sat Jan 26, 2019 1:18 pm

force 480p spider-man 2

Post by spenrox »

can anyone fix default.xbe for spider-man 2?
If need be I will pay, The game can run at 480p, but has black bars on either side of the screen
Coldly-Indifferent
Posts: 385
Joined: Thu Mar 19, 2015 4:01 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 45 times

Re: force 480p spider-man 2

Post by Coldly-Indifferent »

According to the Xbox games' "alternative display modes" list Spiderman 2 does not support WS but you should be able to get it displaying in 480p.

What AV cable type are you using?
spenrox
Posts: 4
Joined: Sat Jan 26, 2019 1:18 pm

Re: force 480p spider-man 2

Post by spenrox »

Coldly-Indifferent wrote: Fri Aug 27, 2021 2:16 am According to the Xbox games' "alternative display modes" list Spiderman 2 does not support WS but you should be able to get it displaying in 480p.

What AV cable type are you using?
Possible through 480p, but there are still black bars on either side of the screen..
Uses a cable component
Coldly-Indifferent
Posts: 385
Joined: Thu Mar 19, 2015 4:01 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 45 times

Re: force 480p spider-man 2

Post by Coldly-Indifferent »

If the game doesn't support widescreen then black bars either side of the image area would be expected on a widescreen display.

480p on the Xbox is 640 x 480 progressive scan ie. 4:3 if the game does not support widescreen.

As I understand it even if it does support WS then its often not really true 16:9 either, it is: 720 x 480 progressive scan ie. 3:2.

I've just checked and it seems that there is no WS patch for Spider-Man 2.
Post Reply