Can't update MS Dash before softmod

Discussion about Modding the XBOX, including hardware and software hacks.

Can't update MS Dash before softmod

Postby skeletor64 » Thu Feb 09, 2017 7:20 pm

I keep trying my updater games to update to 5960 and instead of updating it just resets the game. What do I do?

Also, I should note on the main MS Dash screen there is no Xbox live listed
skeletor64
 
Posts: 23
Joined: Sat Oct 01, 2016 4:19 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Can't update MS Dash before softmod

Postby professor_jonny » Thu Feb 09, 2017 10:54 pm

use an exploit then ftp in new dash ?
User avatar
professor_jonny
 
Posts: 1120
Joined: Thu Jul 05, 2012 5:41 am
Location: New Zealand
Has thanked: 40 times
Been thanked: 144 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Postby Rocky5 » Fri Feb 10, 2017 11:36 am

What reason do you have to go to 5960?
Download Xbox Softmodding Tool & Extras Disc
XBMC4Kids Mod


Xbox Gamertag = Connxtion
PSN ID = JCRocky5
Rocky5
 
Posts: 716
Joined: Sat Feb 08, 2014 5:27 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 150 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Postby psyko_chewbacca » Fri Feb 10, 2017 4:56 pm

Rocky5 wrote:What reason do you have to go to 5960?


Came here to say this. Doesn't the 2016 Softmodding tool works regardless of Dash version?
psyko_chewbacca
 
Posts: 186
Joined: Fri Oct 05, 2012 5:19 pm
Location: Québec, Canada
Has thanked: 19 times
Been thanked: 91 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Postby Rocky5 » Fri Feb 10, 2017 7:58 pm

psyko_chewbacca wrote:
Rocky5 wrote:What reason do you have to go to 5960?


Came here to say this. Doesn't the 2016 Softmodding tool works regardless of Dash version?

Correct.

The 5960 dash was only required because of dual booting to a live safe dash :shock:
( that was it's only reason for being required, well that and giving the shadowc a stock look )
Download Xbox Softmodding Tool & Extras Disc
XBMC4Kids Mod


Xbox Gamertag = Connxtion
PSN ID = JCRocky5
Rocky5
 
Posts: 716
Joined: Sat Feb 08, 2014 5:27 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 150 times

Re: Can't update MS Dash before softmod

Postby skeletor64 » Fri Feb 10, 2017 10:55 pm

The memory stick with my linux and splinter cell save must be a little older than your softmod tool. Whenever I would do I system it would always check to see if I was on the right dashboard. Honestly, I've always updated them prior to running the splinter save. I'll update using your tools and give it a go.
skeletor64
 
Posts: 23
Joined: Sat Oct 01, 2016 4:19 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time


Return to XBOX Modding

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests